За нас

Научете повече за нас и нашите истории

Борис Мадолев

Здравейте, казвам се Борис Мадолев и съм съосновател на Strong & Shredded. Занимавам се професионално с мисията да мотивирам хората да постигат целите и мечтите си. Като лична мисия съм възприел да покажа, че това да постигнеш, естетично и атлетично тяло е лесен, забавен и изключително полезен процес. Дори за хора изгубили баланса и преминали границата на здравословната телесна композиция.

Моята лична мисия е да помагам на хора с наднормено тегло да намерят баланс между правилното хранене, тренировъчният процес и всекидневното натоварващо ежедневие. Преди да се впусна в това да помагам на другите отделих няколко години в задълбоченото изучаване на процесите протичащи в човешкото тяло, както и навиците които води модерния, работещ човек до резултата „наднормено тегло“

Моята лична история започва, преди повече от половин десетилетие. Аз самият бях човек с наднормено тегло, застоял начин на живот и еднообразно ежедневие. Бях тренирал с тежести преди това, но за кратък период от време. А последната тренировка, която направих преди новото си начало датираше от началото на 20-те ми години. Живеех най-обикновен живот с работа от 09:00 до 17:00 на бюро с приятелка с която се канехме да създаден семейство, но без особенна цел за бъдещето. И така еднообразно се изтъркаляха няколко години докато аз и тя разберем, че не сме един за друг и че от „готини“ млади хора сме се превърнали в едни 25 годишни „застаряващи“ ментално индивиди. В този момент осъзнах едно, че заобикалящата ни среда моделира нашата реалност. Промених средата, промених навиците си и всичко, за което бях мечтал започна да се реализира, като с магическа пръчка! Атлетично тяло, прекрасна работа, нова приятелка! Тук съм за да покажа, че ЩОМ АЗ ГО МОГА, ВСЕКИ ГО МОЖЕ! НАПРАВИ ПЪРВАТА КРАЧКА! ЗАПИШИ СИ РАЗГОВОР С НАС!

Направи първата стъпка

Ян Гърков

Казвам се Ян Гърков и съм на 28 години.

Аз съм основател на бранда „Strong&Shredded“, като в момента живея живота на мечтите си правейки това, което обичам, а именно да помагам да хората да променят живота си към по-добро, чрез създаване на видеа за YouTube и работа с нашите прекрасни клиенти.

Страстта ми към спорта започва още от пред училищна, където за първи път майка ми ме записа на карате.

Прекарвайки там 3 години, това ми даде изключително голяма дисциплина и характер, което ми помогна в следвщият спорт за който се записах, а именно – футбол.
Там прекарах цели 12 години, но поради многото стекли се обстоятелства, трябваше да се примиря с факта, че няма да играя на професионално ниво.
Наложи ми се да запиша висше образование, като в началото не знаех дори, какво искам да уча.
Реших, че ми харесва да изучавам неща свързани в хранително вкусовата промишленност и диетологията и именно за това се записах в Университета по Хранителни Технологии в град Пловдив.

Докато учех, фитнеса беше нещото, което успя да запълни празнотата след футбола и реално ми помогна да не изпадна в много сериозна депресия, защото просто не знаех какво искам да правя с живота си, след като приключих с футбола.
Нещото, което провокира маниакалното ми отношение към фитнеса беше факта, че приятелите ми, които тренираха в пъти по-малко от мен, имаха доста по-добри резултати.

Спортната ми злоба не успя да игнорира този факт и аз започнах да се интересувам все повече и повече от тренировките с тежести и храненето.
Началото не беше никак розово и благодарение на съвети, които бях чул в интернет пространството успях да си докарам хранително разтройство и да влоша хормоналната си среда.
Стигна се до етап, в който правех по 2 часа кардио на ден и тренирах по приблизително 2 часа с тежести и въпреки това не можех да видя преса на корема си. Това беше придружено от ниско либидо, косопад и множество физиологични проблеми.
За мое огромно щастие изучаването на правилната информация в тази сфера започна с Ютубъра Мат Огъз, който е един известен повече във фитнес средите, където правилната научно доказана информация е на почит.

Благодарение на него и в последствие на иформацията, която започнах да изучавам, успях да постигна тялото, което винаги съм искал и дори успях да стана 2-ри на републиканско първенство по-силов тробой.
Като човек, който е направил абсолютно всяка една грешка, която един трениращ може да направи, искам да ти помогна да си спестиш години лутане в морето от информация и да направиш своята промяна възможно най-лесно и бързо.
От опита си разбрах, че постигането на мечтаното тяло не е толкова трудно, колкото изглежда и че всичко може да се случи по един приятен за теб начин, който да се вписва в начина ти на живот.

„Позор е да остарееш без да видиш красотата на тялото си“ Сократ