За нас

Научете повече за нас и нашите истории

Борис Мадолев

Здравейте, казвам се Борис Мадолев и съм съосновател на Strong & Shredded. Занимавам се професионално с мисията да мотивирам хората да постигат целите и мечтите си. Като лична мисия съм възприел да покажа, че това да постигнеш, естетично и атлетично тяло е лесен, забавен и изключително полезен процес. Дори за хора изгубили баланса и преминали границата на здравословната телесна композиция.

Моята лична мисия е да помагам на хора с наднормено тегло да намерят баланс между правилното хранене, тренировъчният процес и всекидневното натоварващо ежедневие. Преди да се впусна в това да помагам на другите отделих няколко години в задълбоченото изучаване на процесите протичащи в човешкото тяло, както и навиците които води модерния, работещ човек до резултата „наднормено тегло“

Моята лична история започва, преди повече от половин десетилетие. Аз самият бях човек с наднормено тегло, застоял начин на живот и еднообразно ежедневие. Бях тренирал с тежести преди това, но за кратък период от време. А последната тренировка, която направих преди новото си начало датираше от началото на 20-те ми години. Живеех най-обикновен живот с работа от 09:00 до 17:00 на бюро с приятелка с която се канехме да създаден семейство, но без особенна цел за бъдещето. И така еднообразно се изтъркаляха няколко години докато аз и тя разберем, че не сме един за друг и че от „готини“ млади хора сме се превърнали в едни 25 годишни „застаряващи“ ментално индивиди. В този момент осъзнах едно, че заобикалящата ни среда моделира нашата реалност. Промених средата, промених навиците си и всичко, за което бях мечтал започна да се реализира, като с магическа пръчка! Атлетично тяло, прекрасна работа, нова приятелка! Тук съм за да покажа, че ЩОМ АЗ ГО МОГА, ВСЕКИ ГО МОЖЕ! НАПРАВИ ПЪРВАТА КРАЧКА! ЗАПИШИ СИ РАЗГОВОР С НАС!

Направи първата стъпка

Ян Гърков

Здравейте! Казвам се Ян Гърков и съм създателят на фитнес бранда „Strong&Shredded“.

Още от много ранна детска възраст съм обвързан със спорта, като близо 12 години съм тренирал активно футбол и паралелно с това фитнес. След това минавайки прес силов трибой и бокс.

След като спрях да играя футбол, фитнеса стана неизменна част от моето ежедневие, поради много позитиви, които получаваш от него. Вдигането на тежести и функционалните тренировки, винаги са ме зареждали изключително много и са ми помагали да се справям със стреса и с други трудни моменти от моят живот.

Когато подлагаш тялото си на физическо натоварване, ти ставаш много по-силен, издръжлив, енергичен и също така по време на целият процес изграждаш добродетели, като търпение, постояноство и отдаденост. Все неща, които ти помагат да ставаш по-добра версия във всяка друга сфера от живота ти.

Много хора си мислят, че е точно обратното и фитнеса би понижил качеството на техният живот и би им взел цялото свободно време, което биха могли да споделят със семейството си или работейки.

Ние от „Strong&Shredded“ мислим точно обратното, а именно, че с правилният подход към тренировките и храненето и умно планирани цели, можеш да постигнеш повече от колкото си мислиш, отделяйки не чак толкова много от времето с което разполагаш.
Доказателство за това са всички наши доволни клиенти, които вече ни се довериха и се радват на по-добрият начин на живот, който са започнали да водят.
Ако и ти искаш да бъдеш част от нашето голямо семейство, то можеш да си запишеш безплатен предварителен разговор, в който да се убедим дали сме съвместими за работа, какви са целите, които преследваш и как бихме могли да ги постигнем максимално бързо и правилно.

„Позор е да остарееш без да видиш красотата на тялото си“ Сократ

Вземи безплатно своята тренировъчна програма
Лимитирана оферта