За нас

Научете повече за нас и нашите истории

Борис Мадолев

Здравейте, казвам се Борис Мадолев и съм съосновател на Strong & Shredded. Занимавам се професионално с мисията да мотивирам хората да постигат целите и мечтите си. Като лична мисия съм възприел да покажа, че това да постигнеш, естетично и атлетично тяло е лесен, забавен и изключително полезен процес. Дори за хора изгубили баланса и преминали границата на здравословната телесна композиция.

Моята лична мисия е да помагам на хора с наднормено тегло да намерят баланс между правилното хранене, тренировъчният процес и всекидневното натоварващо ежедневие. Преди да се впусна в това да помагам на другите отделих няколко години в задълбоченото изучаване на процесите протичащи в човешкото тяло, както и навиците които води модерния, работещ човек до резултата „наднормено тегло“

Моята лична история започва, преди повече от половин десетилетие. Аз самият бях човек с наднормено тегло, застоял начин на живот и еднообразно ежедневие. Бях тренирал с тежести преди това, но за кратък период от време. А последната тренировка, която направих преди новото си начало датираше от началото на 20-те ми години. Живеех най-обикновен живот с работа от 09:00 до 17:00 на бюро с приятелка с която се канехме да създаден семейство, но без особенна цел за бъдещето. И така еднообразно се изтъркаляха няколко години докато аз и тя разберем, че не сме един за друг и че от „готини“ млади хора сме се превърнали в едни 25 годишни „застаряващи“ ментално индивиди. В този момент осъзнах едно, че заобикалящата ни среда моделира нашата реалност. Промених средата, промених навиците си и всичко, за което бях мечтал започна да се реализира, като с магическа пръчка! Атлетично тяло, прекрасна работа, нова приятелка! Тук съм за да покажа, че ЩОМ АЗ ГО МОГА, ВСЕКИ ГО МОЖЕ! НАПРАВИ ПЪРВАТА КРАЧКА! ЗАПИШИ СИ РАЗГОВОР С НАС!

Направи първата стъпка

Ян Гърков

Казвам се Ян Гърков и съм на 28 години.

Аз съм основател на бранда „Strong&Shredded“, като в момента живея живота на мечтите си правейки това, което обичам, а именно да помагам да хората да променят живота си към по-добро, чрез създаване на видеа за YouTube и работа с нашите прекрасни клиенти.

Страстта ми към спорта започва още от пред училищна, където за първи път майка ми ме записа на карате.

Прекарвайки там 3години, това ми даде изключително голяма дисциплина и характер, което ми помогна в следвщият спорт за който се записах, а именно – футбол.
Там прекарах цели 12 години, но поради многото стекли се обстоятелства, трябваше да се примиря с факта, че няма да играя на професионално ниво.
Наложи ми се да запиша висше образование, като в началото не знаех дори, какво искам да уча.
Реших, че ми харесва да изучавам неща свързани в хранително вкусовата промишленност и диетологията и именно за това се записах в Университета по Хранителни Технологии в град Пловдив.

Докато учех, фитнеса беше нещото, което успя да запълни празнотата след футбола и реално ми помогна да не изпадна в много сериозна депресия, защото просто не знаех какво искам да правя с живота си, след като приключих с футбола.
Нещото, което провокира маниакалното ми отношение към фитнеса беше факта, че приятелите ми, които тренираха в пъти по-малко от мен, имаха доста по-добри резултати.

Спортната ми злоба не успя да игнорира този факт и аз започнах да се интересувам все повече и повече от тренировките с тежести и храненето.
Началото не беше никак розово и благодарение на съвети, които бях чул в интернет пространството успях да си докарам хранително разтройство и да влоша хормоналната си среда.
Стигна се до етап, в който правех по 2 часа кардио на ден и тренирах по приблизително 2 часа с тежести и въпреки това не можех да видя преса на корема си. Това беше придружено от ниско либидо, косопад и множество физиологични проблеми.
За мое огромно щастие изучаването на правилната информация в тази сфера започна с Ютубъра Мат Огъз, който е един известен повече във фитнес средите, където правилната научно доказана информация е на почит.

Благодарение на него и в последствие на иформацията, която започнах да изучавам, успях да постигна тялото, което винаги съм искал и дори успях да стана 2-ри на републиканско първенство по-силов тробой.
Като човек, който е направил абсолютно всяка една грешка, която един трениращ може да направи, искам да ти помогна да си спестиш години лутане в морето от информация и да направиш своята промяна възможно най-лесно и бързо.
От опита си разбрах, че постигането на мечтаното тяло не е толкова трудно, колкото изглежда и че всичко може да се случи по един приятен за теб начин, който да се вписва в начина ти на живот.

„Позор е да остарееш без да видиш красотата на тялото си“ Сократ