За нас

Научете повече за нас и нашите истории

Борис Мадолев

Казвам се Борис Мадолев и съм съосновател на Strong & Shredded. Вече повече от 5 години се занимавам професионално с мисията да мотивирам хора да постигат целите и мечтите си. Като лична кауза съм възприел да покажа, че това да постигнеш естетично и атлетично тяло е лесен, забавен и изключително полезен процес. Дори за хора изгубили баланса и преминали границата на здравословната телесна композиция.

Моята лична мисия е да помагам на хора с наднормено тегло да намерят баланс между правилното хранене, тренировъчният процес и всекидневното натоварващо ежедневие. Преди да се впусна в това да помагам на другите, отделих няколко години в задълбоченото изучаване на процесите протичащи в човешкото тяло, както и навиците, които водят модерния, работещ човек до резултата „наднормено тегло“.

Моята лична история започва преди повече от половин десетилетие. Аз, самият бях човек с наднормено тегло, застоял начин на живот и еднообразно ежедневие. Бях тренирал с тежести преди това, но за кратък период от време. А последната тренировка, която направих преди новото си начало датираше от началото на 20-те ми години. Живеех най-обикновен живот с работа от 09:00 до 17:00 на бюро с приятелка с която се канехме да създаден семейство, но без особена цел за бъдещето. И така еднообразно се изтъркаляха няколко години докато аз и тя разберем, че не сме един за друг и ,че от „готини“ млади хора сме се превърнали в едни 25 годишни „застаряващи“ ментално индивиди. В този момент осъзнах едно, че заобикалящата ни среда моделира нашата реалност. Промених средата, промених навиците си и всичко, за което бях мечтал ,започна да се реализира, като с магическа пръчка!

Атлетично тяло, прекрасна работа, семейство с изградени ценности! Тук съм за да покажа, че ЩОМ АЗ ГО МОГА, ВСЕКИ ГО МОЖЕ! НАПРАВИ ПЪРВАТА КРАЧКА! ЗАПИШИ СИ РАЗГОВОР С НАС!

Направи първата стъпка

Ян Гърков

Идеята да създам бранд, който да помага на хората да стават по-силни и атлетични се зароди, когато преди 7 години, получих хранително разстройство, заради неправилната информация, която бях прочел в интернет относно храненето и тренировките. Преборвайки този проблем и постигайки най-добрата форма в живота си, след години на грешки и лутане, разбрах че всичко това, през което съм преминал, е напълно ненужно.

Фитнес индустрията винаги се е опитвала да представи ,по много сложен и недостъпен начин ,информацията на обикновените хора, за да ги държи объркани. Това е така, защото колкото по-объркан и отчаян е един човек, толкова повече пари той би платил за неработещи хранителни добавки, треньори и тренировъчни режими. Доверявайки се на нашият бранд ,ти ще спестиш пари, усилия, енергия и време, които би могъл да инвестираш в другите сфери на твоят живот. За да не си говорим празни приказки ,сме сложили трансформациите на много малка част от клиентите на сайта ни.

Щом те го могат значи и ти го можеш!

„Позор е да остарееш без да видиш красотата на тялото си“ Сократ

Вземи безплатно своята тренировъчна програма
Лимитирана оферта